ID 7033
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ??????? ??????? ????? ???? ? ???????! ???? ???????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ???????????? ? ???????? ?????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????: 1)?????? ??? ??????? 2)????? ??? ?????? 3)??????????? ?????? 4)???????? ??? ?????? 5)?????? ??? ???? ?????? ???? ?????? ???! ? ?????????, BELYJMOST http://aqarona.sa/member.php?u=134229 http://www.52zuoye.com/home.php?mod=space&uid=397268 http://shaboxes.com/author/zelenakjl/ http://www.talkshia.com/members/6345.html http://energiazizni.ru/index/25-a910d6a97d7fb8c7a3461466993409637f5a0dff-1/index/8-13406
Data e venies se barrieres 11/10/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 11/10/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves