ID 7032
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ???????????? ???? ? ???????! ???? ??????? ?????????? ????? 10 ??? ???????? ???????????? ? ???????? ?????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????: https://drive.google.com/file/d/1Rjn-phsZoQftAlG7KZHhbxRAHyVUWC20/view?usp=sharing ?????? ???? ?????? ???! ? ?????????, BELYJMOST https://worldmod.ru/user/Pavloswys/ https://albaset.com/member.php?u=421625 http://preodolenie12.ru/index/8-5658 http://www.dynastart.fi/en/users/pavlosqhp http://hamsafon.tj/user/Zelenaudy/
Data e venies se barrieres 10/10/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 10/10/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves