ID 7020
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ?????? ???? ? ???????! https://drive.google.com/file/d/1M6KESe6-2SPzKQijWyIrS7jND2KDnClq/view?usp=sharing ?????????? ?????? ???????? ????????????? ???? ??? ?????? ??????? ??????? ?? ????.???????? ????????????? ????? ???????? ???????? ??????????? ??????? ???????????? ???????? ????? ? ??????????? ??????????. ???????? «????????» ?????????? ??????????? ???????? ?????? ???????, ??? ????? ???????????? ?? ????? ?????? ???????. ???? ??? ? ??? ? ?????. ?? ???? ???? ??? ???? ????! https://eliossub.club/author/pavloscgq/ http://lastmoon.org/forum/index.php?action=profile;u=180880 http://bbs.njukao.com/space-uid-1568220.html https://hebei.shumo.com/forum/home.php?mod=space&uid=600701 http://lastmoon.org/forum/index.php?action=profile;u=174499
Data e venies se barrieres 23/09/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 23/09/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves