ID 7008
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ?????? ??????! ???? ????? ?????????? ???? ??? ?????? ??????? ??????? ?? ????. ??????? ??????? ? ?????? ????????? ????????????? – ?????? ???????? ???????????? ? ???????? ?? ???? ?????. ???????? ?? ????,??????? ???????, ???????? ?????,???????? ?? ???? ????,??????? ??????? ? ??????? ???????,?????? ??????? ? ??????? ??????? ?????. ?? ????? ????? ???? ???????.? ??? ????????? ??????? ????????, ????????? ?? ?????? ? ????????????.??????????? ???????? ??? ???? ? ????????????? – ???????? ?????? ? ???????????? ?????? ????????? ???? ?? ????? ???????? ? ?????? ?????! ????????! http://www.eng.azrip.net/user/Andreasbfa/ http://oblozhki.net/member.php?u=228782 https://goldenv.by/user/Andreasbja/ http://forums.pnwfahren.com/member.php?286277-Andreastyf http://vinochok-dnz17.in.ua/user/Andreasotj/
Data e venies se barrieres 04/09/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 04/09/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves