ID 6969
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ?????? ???? ? ???????! ???? ??????????? ?????????? ????? 10 ??? ????????????? ???? ??? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????: 1)?????? ???? ??? - ???? ?????????? ???????????? ?????? ?? ??????? ???????????????? ??????, ???? ?? ??????? ??????????? ???? ??????. 2)???? ??? – ???? ???, ?????????? ?? ???????? ??????? ??????????????, ????? ??????????? ???? ???????????? ????? 30 ???. 3)??????????? ???? - ? ???????????? ????? ???????? "?????????????" ?? ??????? ???????? ???? ?? ?????????? ?????? ???? ???? ??????? ? ????????????, ????????? ???????????? ????????? ? ?????????????? ??????????. 4)??????????? ???? ? ?????? ??????- ?????????????? ? ????? ???????????? ??????????? ???? ??????????????? ?? ?????? ??????? ????????? ? ?????????? ??????????? ????????, ?? ? ??????????????? ?????? ??????. 5)???? ??? ???? - ??? ??????? ????? ??????????? ??????????? ?? ?????? ???????? ?????? ???????? ???? ? ?????????????? ????????. ?????? ???? ?????? ???!? ?????????, ???????? ?????????. https://nunado.ru/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5278 http://helpinghearingparents.com/community/users/kapriolcnn/ http://kinozal-kino.ru/user/kapriolmop/ http://www.hiranstate.com/profile.php?lookup=58214 http://forum.hertz-audio.com.ua/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2001233
Data e venies se barrieres 18/03/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 18/03/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves