ID 6966
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ???????????? ???????! ???? ???????? ?????????? ????? 10 ??? ????????????? ?????????? ?? ??????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????: 1)????????? ?? ??????? 2)???????????? ?????????? 3)?????? ?? ???????? 4)??????????????? ????? 5)??????????????? ??????????? ?????? ???? ?????? ???!? ?????????, PRIME GRANIT http://kristenknott.com/2016/05/the-annual/?unapproved=42766&moderation-hash=7cea17ae5d6fbf1b678e9fd2aaa3d2ee#comment-42766 http://newdeal.org.uk/2016/07/27/importance-content-writing-selling-online/?unapproved=159380&moderation-hash=2db917b7f9f37be2c99ebb237e823dd9#comment-159380 http://velesukraine.com.ua/?page_id=556&unapproved=113348&moderation-hash=ac1ef6fecc360e64e74da11211ccfa2e#comment-113348 http://posterityplanet.org/1st-annual-abundance-electronics-upcycling-event/?unapproved=30055&moderation-hash=441443e62675c22b8429d7a5e65475b6#comment-30055 https://buhbook.net/article/dekretnyiy-otpusk-srok-vidyi-posobiy-poryadok-oformleniya-dokumentyi-obraztsyi-zayavleniy/?unapproved=1171&moderation-hash=31c1d9f3b43e093ede1b9fba6043f896#comment-1171
Data e venies se barrieres 03/03/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 03/03/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves