ID 6965
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ?????? ???? ???????! ???? ???????? ?????????? ????? 10 ??? ????????????? ?????????? ?? ??????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????: 1)????????? ?? ??????? 2)???????????? ?????????? 3)?????? ?? ???????? 4)??????????????? ????? 5)??????????????? ??????????? ?????? ???? ?????? ???!? ?????????, PRIME GRANIT http://infozaim.ru/pay-p-s/?unapproved=62681&moderation-hash=0f1d40c2b78e7b37c0918ac698cf0ee3#comment-62681 http://cmb.argonathrpg.eu/index.php?action=profile;u=9396 http://lungsuan.chumporn.police.go.th/board/index.php?action=profile;u=47127 http://zbg.pev.pl/viewtopic.php?f=3&t=3729 http://iowatrials.com/hello-world/?unapproved=37693&moderation-hash=f5b26517a45bd692cac305be3eeb7c2d#comment-37693
Data e venies se barrieres 29/02/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 29/02/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves