ID 6963
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ?????? ???? ???????! ?????????? ?????? ???????? ????????????? ???? ??? ?????? ??????? ??????? ?? ????. ??????? ??????? ? ?????? ????????? ????????????? – ?????? ???????? ???????????? ? ???????? ?? ???? ?????. ???????? ?? ????,??????? ???????, ???????? ?????,???????? ?? ???? ????,??????? ??????? ? ??????? ???????,?????? ??????? ? ??????? ??????? ?????. ?? ????? ????? ???? ???????.? ??? ????????? ??????? ????????, ????????? ?? ?????? ? ????????????.??????????? ???????? ??? ???? ? ????????????? – ???????? ?????? ? ???????????? ?????? ????????? ???? ?? ????? ???????? ? ?????? ?????! ????? ????????? ?????????? ????????? ??? https://drive.google.com/open?id=1sdfGneLQ41UoBn9Cvxcg6SJKkOFslJPn ?? ???? ???? ??? ???? ????! http://iaisite.ru/index/25-bb1bd0b07a75b2dcb446146494310b6178510cf5-1/index/8-43862 http://legfilm.ru/user/Antoniogud/ http://ebey-oficialnyi.ru/p/adata-usa-premier-sp610-solid-state-drive-512gb-asp610ss3-512gm-c_131259 http://www.52zuoye.com/home.php?mod=space&uid=390842 http://odpcl.ru/index/8-22892
Data e venies se barrieres 27/02/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 27/02/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves