ID 6962
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ??????????? ??? ???????! ?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????. ?? ????? ?????????? ??? ???????????? ?????????? ?????,??????? ?????????? ???????????,??????? ?????? ?? ??????????? ??????,?????????? ????? ? ??? ? ?????????? ?????????? ?? ??????,? ??????????????? ???????? ? ??????????? ??????????? ????? ????????? ?????????? ????????? https://drive.google.com/open?id=1PoE0qZwcokJRhjHqUDuNciFhoeYgqTh0 http://www.wengancheng.cn/home.php?mod=space&uid=28663 http://vsm-service.ru/news/user/Polinaepo/ http://www.chrono77.com/member.php/272712-Bogdaniqa http://goodyblythe.com/home.php?mod=space&uid=293921 http://baijiamama.com/space-uid-8262.html
Data e venies se barrieres 25/02/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 25/02/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves