ID 6961
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ???????????? ??????! ???? ??????? ?????????? ????? 10 ??? ????????????? ?????????? ?? ??????? ? ?????? ??????.???????? ??????????? ? ???? ????? ????????????: 1)????????? ?? ??????? 2)???????????? ?????????? 3)?????? ?? ???????? 4)??????????????? ????? 5)??????????????? ??????????? ?????? ???? ?????? ???!? ?????????, PRIME GRANIT http://www.allusdoor.com/2015/09/28/why-you-should-choose-commercial-garage-door-repair-expert-in-essex-county/?unapproved=5459&moderation-hash=9740a567bbb223ab6572190992255c76#comment-5459 http://forktales.in/2016/02/26/ada-jeere-chingri-prawns-in-ginger-cumin-gravy/?unapproved=28521&moderation-hash=577cbd0b3d69e3b99d03af34c7fd951a#comment-28521 http://www.mariagall.eu/?page_id=14&unapproved=43966&moderation-hash=828393ee7c5a538c3564af16c25ad695#comment-43966 http://5hi.in/space-uid-1214465.html http://www.tereshanskoe-sp.ru/index/8-34524
Data e venies se barrieres 23/02/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 23/02/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves