ID 6959
Kategoria (mbushni fushat aktive) 0
Kodi i TARIK
Sektori
Kapitulli
Kryetitulli
WTO/120 Sektori
WTO/120 Seksioni
WTO/120 Nenseksioni
Ankesa per 0
Pala qe aplikon masat
Shteti (nese nuk eshte i listuar)
Specifiko llojin e barrieres 0
Pershkruaj barrieren e vene hollesisht ?????? ???? ???????! ?????????? ?????? ???????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ? ?????.???? ??????????? ??? «??????????» ???????? 10 ??? ?? ????? ???? ????????? ? ????????. ?? ????? ?????????? ??? ???????????? ?????????? ?????,??????? ?????????? ???????????,??????? ?????? ?? ??????????? ??????,?????????? ????? ? ??? ? ?????????? ?????????? ?? ??????,? ??????????????? ???????? ? ??????????? ??????????? ????? ????????? ?????????? ????????? https://drive.google.com/open?id=1PoE0qZwcokJRhjHqUDuNciFhoeYgqTh0 http://lifedagestan.ru/forum/19-1030-1#21322 http://www.7sky.tv/index/8-27346 http://599393.ru/user/Polinayxt/ http://ponyatamas.uw.hu/profile.php?lookup=27519 https://www.zanpiancms.cc/home.php?mod=space&uid=127215
Data e venies se barrieres 18/02/2020
Statusi
Verejtje
Data e raportimit 18/02/2020
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves