ID
Pala qe aplikon masat
Specifiko llojin e barrieres
Data e venies se barrieres
Statusi
Verejtje
Data e raportimit
6955 Britania e Madhe C - PRE-SHIPMENT INSPECTION AND OTHER FORMALITIES (Imports) 06/11/2016     06/11/2016
6954 Sllovenia A - SANITARY AND PHYTOSANITARY MEASURES (Imports) 01/09/2016     31/08/2016
I mbeshtetur nga EU IPA - ©2015 Ministria e Tregtise dhe Industrise - Qeveria e Republikes se Kosoves